Vydařená divočina

21.07.2010 21:15

10. července 2010 se ve Vinarech na hřišti uskutečnilo zábavné odpoledne s názvem Vinarská divočina. Počasí nám přálo a sluníčka bylo také dosti. Lidé k nám přijížděli žízniví a tak pivo a nealkoholické nápoje tekly proudem. Ke stánku s alkoholem se zatím nikomu moc nechtělo, ale večer, když sluníčko zapadalo a začínala taneční zábava, přišla řada i na nějakou tu kořaličku. Pánům nejvíce zachutnal rum a slivovice a dámám sladší švestička. Jedlo se, pilo se a najednou - pět sudů piva bylo pryč! Říkáme si: "Co teď, když lidi mají ještě žízeň?" Ale dlouho jsme neváhali a jeli koupit ještě jeden sud do motorestu ve Stradouni. Guláš ze zvěřiny všem moc chutnal a proto, kdo přišel později, ani neochutnal :-) Přišla tak řada na grilovanou kýtu a jiné občerstvení. Když se vše snědlo a hodně vypilo, byly čtyři hodiny ráno...

Po celé odpoledne byla připravena zábava také pro děti a to ve formě trampolíny, bazénku, pískoviště a jiných hraček, protože jak je všeobecně známo: kdo si hraje, nezlobí. Pro děti byly také nachystány dobroty jako palačinky, nanuky a jiné. Většina dětí naší nabídky ráda využila a tak se nikdo nenudil.

Rodiče a ostatní dospělí mohli soutěžit v soutěžích, které byly připraveny pro pobavení nejen publika ale i samotných soutěžících. Zúčastnilo se 7 družstev, které absolvovali celkem 5 soutěží. Za úkol měli třeba štafetu, slalom na skládačce, přehazování vajíček a jiné záludnosti. Hlavní cena zůstala doma, druhou si odvezli na Sedlec a třetí do Dvořiska.

Už teď se těšíme na další odpoledne plné hostů a zábavy!

Petra Š. a Eva J.